onsdag 18 november 2009

Kalas i kärlekens tecken


Det kanske bästa någonsin att ge bort i present är såklart kärlek. Vi är ömma, kärleksfulla personer och gillar att sprida detta runt omkring oss. Vårt hem är liksom som en varm famn och vad passar då inte bättre när en vän fyller år än att hålla ett fantastisk kalas i kärlekens tecken? Kärlek är dessutom fantastiskt för inspirationen!
Det här är helt säkert något som passar att hysa hemma hos flera, för det finns så mycket kärleksfulla människor där ute som inret sina hem kärleksfullt.
Tycker man bättre om hundar, håll ett kalas i hundes tecken istället!

Vi började att göra en spotify-lista med våra absolut bästa kärlekslåtar (det finns så många bra!). För inspiration under tiden vi fixade och som kompleterande present, såklart också som soundtrack till kalaset. Rätt stämning är viktigt. Den går att lyssna på här: Kärlek i höstmörkret (grattis lisen)

Kalaset fick sedan färgen rosa, som kärleken. Serpentiner, saft, tårtljus och hjärtan strödda över bordet - allt i rosa. En tårta med nonstop sorterade i regnbågens färger (all kärlek är bra kärlek!). Chocklad/mint ballerinakex - de med ustskurna hjärtan i locket och alla fick dessutom sitt eget personliga visdomsord för kärlek som placeringskort.

I Maias rum blev det kärleksdamm, där fick man fiska upp socker i hjärtat (en påse med det godaste godiset). Efter alla hade fått napp lekte vi "vem är jag" och det var personer inspirerade av kärlek som var temat. Mycket lyckat, lilla prinsessan Madeleine, Leif GW Persson och Dr Alban var några personer som dök upp.
Sedan dansade vi tryckare hela kvällen och inredningen fick liksom en extra liten sprakande glans. Vi rekommenderar detta varmast. (vårt kalas hölls i oktober, men vi har glömt att tipsa om detta)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar